Уряд виділив ще 2 мільярди гривень на програму «єПідтримка»

Уряд виділив ще 2 мільярди гривень на програму «єПідтримка»

Укрінформ
Кабінет Міністрів виділив ще 2 мільярди гривень на програму єПідтримка, яка передбачає компенсації по 6,5 тисячі гривень допомоги для працівників та ФОПів з регіонів бойових дій.

Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у Телеграмі, передає Укрінформ.

"У межах програми єПідтримка держава вже виплатила допомогу в розмірі 6,5 тис. грн для 3,6 млн українців... На засіданні уряду сьогодні ухвалили рішення про виділення додаткових 2 млрд грн, що дозволить здійснити виплату ще понад 300 тисячам наших громадян", - написав Шмигаль.

Він додав, що на цю програму раніше спрямували більш як 23 млрд грн, проте частина людей, що подавалася на допомогу в останні дні, поки не отримала свої виплати.

Читайте також: Уряд виділив ще 400 мільйонів на відновлення критичної інфраструктури Харківщини і Чернігівщини

Як повідомлялося, програма єПідтримка передбачала надання грошових компенсацій по 6,5 тисячі гривень особам, які залишились в Україні й пройшли відповідну реєстрацію до 31 березня. Право на отримання коштів отримали застраховані особи, які офіційно працевлаштовані, та ФОПи, страхувальники яких відповідають усім наступним критеріям: перебувають на обліку як платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в регіонах, список яких затверджений урядом (Волинська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Київська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська області та м. Київ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-