У мирних регіонах відновили роботу 40 магазинів «АТБ» - планується відкриття у Бучі й Ірпені

У мирних регіонах відновили роботу 40 магазинів «АТБ» - планується відкриття у Бучі й Ірпені

Фото
Укрінформ
З поверненням мирного життя в українські регіони найбільша національна мережа магазинів «АТБ» вже відновила діяльність більш як 40 магазинів.

Як повідомили Укрінформу в пресслужбі корпорації «АТБ», у ці дні відновили роботу десять її магазинів у Сумах та області.

Так, у Сумах відновили роботу п’ять магазинів мережі за адресами: вул. Охтирська, 4-а; вул. Кооперативна, 13; вул. Я. Мудрого, 57; просп. Курський, 105; вул. Петропавлівська, 70.

Ще п’ять магазинів мережі «АТБ» відновили роботу в містах Сумської області: у Шостці – на вул. Робочій, 10-а, та вул. Чернігівській, 14; у Конотопі – на вул. Вирівській, 52-а, та вул. Клубній, 127-а; у Ромнах – на вул. Соборній, 9.

Як зазначили в пресслужбі «АТБ», мережа найближчим часом відновить роботу раніше тимчасово зачинених магазинів у Бучі й Ірпені, які постраждали через активні бойові дії та звірства російських загарбників.

Перед цим компанія відновила роботу маркетів у Чернігівській області та в низці населених пунктів Київщини.

З початку війни «АТБ» оперативно знаходить нових постачальників, а також налагодила власний імпорт харчів і товарів першої необхідності з-за кордону, зокрема з Польщі, країн Балтії, Чехії, Італії та Туреччини. Такий оперативний імпорт на час війни дозволив український уряд — закордонні товари можна продавати в українських торговельних мережах в оригінальних упаковках з країн походження без дублювання інформації на них українською мовою.

З початку вторгнення російських військ до України внесок корпорації «АТБ» в обороноздатність країни та реалізацію гуманітарних проєктів перевищив 200 млн грн. Із них 100 млн грн спрямовано на гуманітарні проєкти для надання допомоги мирним мешканцям.

Читайте також: У мережі АТБ запустили національний проєкт зі збору гуманітарної допомоги для армії

У працюючих магазинах «АТБ» розгорнута загальнонаціональна програма збирання гуманітарної допомоги й екіпірування для захисників України. У межах цього проєкту «АТБ» зібрала для українських вояків понад 100 тонн життєво важливих вантажів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-