У мережі АТБ запустили національний проєкт зі збору гуманітарної допомоги для армії

У мережі АТБ запустили національний проєкт зі збору гуманітарної допомоги для армії

Укрінформ
Корпорація "АТБ" запустила національний проєкт зі збору гуманітарної допомоги продуктами харчування і товарами першої необхідності для потреб підрозділів Збройних сил України та територіальної оборони у магазинах власної торговельної мережі.

Про це йдеться у повідомленні на сайті компанії.

Тільки за перші дні реалізації проєкту було зібрано понад 8 тонн необхідних товарів та продуктів харчування.

У мережі АТБ запустили національний проєкт зі збору гуманітарної допомоги для армії

"На сьогодні майже у кожному, а незабаром у всіх діючих магазинах торговельної мережі АТБ сформований відповідний пункт збору гуманітарної допомоги, який координує та передає для потреб підрозділам ЗСУ й ТРО необхідні продукти, товари, медичні засоби та засоби екіпіровки. Кожен українець відтепер може внести свій вклад в обороноздатність нашої країни, надавши необхідну допомогу у найближчому діючому магазині АТБ", – зазначається у повідомленні.

Перелік діючих магазинів можна подивитися тут.

Інформацію щодо переліку необхідної допомоги та порядку її передачі розташовано на вході до магазину.

Корпорація зазначає, що з початку повномасштабної війни, яку розпочала росія на території України, АТБ надала українцям допомогу продуктами харчування та товарами першої необхідності на суму понад 50 млн грн. Основні зусилля компанії спрямовані на надання допомоги мирним жителям під час евакуаційних заходів, населенню у містах прямих бойових зіткнень, медичним установам та дитячим лікарням, волонтерським організаціям та рухам, місцям тимчасового знаходження переселенців.

Для підтримки обороноздатності країни корпорацією "АТБ" перерахувала до держбюджету 100 млн грн авансового податкового платежу.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-