Мережа «АТБ» поновила роботу 20 магазинів по Україні, з них більше десяти — у Києві та області

Мережа «АТБ» поновила роботу 20 магазинів по Україні, з них більше десяти — у Києві та області

Фото
Укрінформ
Торгівельна мережа «АТБ» за 10 днів поновила роботу 20 магазинів по Україні, з них більше десяти — у Києві та столичному регіоні.

Про це повідомила пресслужба корпорації «АТБ», передає Укрінформ.

Як зазначається у повідомленні, «АТБ» постійно відновлює роботу магазинів, які були зачинені через бойові дії чи небезпеку для персоналу та покупців.

Зокрема, у Києві поновили роботу ще 9 магазинів мережі за такими адресами:

  • вул. Каштанова, 7;
  • проспект Перемоги, 18;
  • вул. Цвєтаєвої Марини, 18/78;
  • вул. Коласа Якуба, 27;
  • проспект Оболонський, 52а;
  • проспект Лiсовий, 4;
  • вул. Світлицького, 23;
  • вул. Композитора Лятошинського, 14;
  • вул. Академіка Вільямса, 14.

У столичному регіоні, міста якого також поступово повертаються до звичного мирного життя, мережа «АТБ» з 19 квітня відновлює роботу магазинів у Василькові (вул. Декабристiв, 182) та у столичному передмісті — селищі Святопетрівське (вул. Польова, 166).

Як зазначає пресслужба, з перших днів війни мережа «АТБ» перейшла на посилений режим роботи задля забезпечення українців продуктами харчування та товарами першої необхідності. Згодом через руйнування цивільної інфраструктури, небезпеку обстрілів і логістичні складності, пов’язані з бойовими діями та частковою тимчасовою окупацією деяких територій України, «АТБ» створила мережу опорних магазинів — вони безперебійно забезпечували мешканців великих міст, допомагаючи уникнути гуманітарної катастрофи через нестачу харчів.

Перед відновленням роботи магазинів у Києві та столичній області корпорація «АТБ» відкрила магазини на інших визволених безпечних територіях: на Чернігівщині до роботи повернулись 8 магазинів мережі, в Сумах — 3. Корпорація не провадить діяльності на тимчасово окупованих територіях, а також заради безпеки своїх працівників і покупців тимчасово призупиняє роботу магазинів «АТБ» у місцях активних бойових дій.

Повідомляється, що для відновлення роботи у Києві та столичному регіоні мережа «АТБ» вибудовує та налагоджує систему логістики.

Як зазначають в «АТБ», від початку війни компанія робить усе можливе для заповнення полиць своїх магазинів якомога ширшим асортиментом товарів, адже багато постачальників мережі також опинились у зонах бойових дій, на тимчасово захоплених територіях або відрізані від транспортного сполучення через руйнування дорожньої інфраструктури та воєнну небезпеку. Проте «АТБ» знаходить нових постачальників, а також налагодила власний імпорт харчів і товарів першої необхідності з-за кордону для задоволення попиту та подолання дефіциту певних продуктів харчування українського виробництва. На полицях цих маркетів можна побачити товари з Польщі, країн Балтії, Чехії, Італії та Туреччини. Такий оперативний імпорт на час війни дозволив український уряд — зарубіжні товари можна продавати в українських торгівельних мережах в оригінальних упаковках з країн походження без дублювання інформації на них українською мовою.

Читайте також: АТБ спростовує фейки про торгівлю «гуманітарними» консервами

Пресслужба зазначає, що внесок «АТБ» в обороноспрожність країни та реалізацію гуманітарних проєктів перевищив 200 млн грн, із них 100 млн грн спрямовано на гуманітарні проєкти для надання допомоги мирним мешканцям у зонах бойових дій або під час евакуації, медичним установам, волонтерським організаціям і прихисткам для біженців.

У магазинах «АТБ» розгорнули загальнонаціональну програму збирання гуманітарної допомоги й екіпірування для захисників України. Команда мережі часто самостійно доставляє такі вантажі у місця, де у цьому є найбільша потреба.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-