АТБ спростовує фейки про торгівлю «гуманітарними» консервами

АТБ спростовує фейки про торгівлю «гуманітарними» консервами

Укрінформ
У соцмережах з’явилась та активно поширюється інформація, що АТБ нібито почала реалізовувати у власних магазинах «гуманітарну» продукцію. 

Про це в своєму Фейсбуці написав генеральный директор корпорації АТБ Борис Марков, передає Укрінформ.

"Сьогодні у деяких регіональних телеграм-пабліках з’явилась та активно поширюється інформація, що АТБ нібито почала реалізовувати у власних магазинах «гуманітарну» продукцію. Консерви без маркування. З Польщі. Тим, хто розпускає ці чутки, має бути соромно", - написав Марков.

За словами гендиректора, за останній місяць корпорація передала гуманітарної допомоги продуктами харчування та товарами першої необхідності на десятки мільйонів гривень.

"Вся наша велика команда робить усе можливе, щоб забезпечити населення необхідними продуктами. Докладають максимальних зусиль, щоб надати допомогу тим, хто її сьогодні потребує найбільше", - стверджує гендиректор АТБ.

Враховуючи гостру потребу населення, особливо у критичних регіонах країни, у вкрай необхідних їм продуктах харчування та товарах першої необхідності, АТБ запустили додаткові імпортні поставки з Польщі, країн Балтії, Туреччини, Чехії, Італії тощо. Ці товари, як і решту імпорту, ми закуповуємо у наших західних партнерів-виробників та поставляємо напряму до наших магазинів.

"До речі, так роблять усі великі оператори роздрібного ринку, які займаються власним імпортом. Ці додаткові товари ми імпортуємо та реалізуємо без відповідного маркування задля їх максимально швидкого постачання на полиці наших магазинів", - каже Марков.

Такий прискорений механізм на сьогодні, в умовах воєнного стану, дозволяє чинне законодавство та регулює відповідна постанова Кабміну за №234 від 09.03.2022 р.

Гендиректор корпорації "АТБ" закликав припинити хайп та розповсюдження брехні.

"Перевіряйте та використовуйте інформацію, яка розміщена тільки на наших офіційних джерелах", - наголосив Марков.

Як повідомлялося, корпорація "АТБ" запустила національний проєкт зі збору гуманітарної допомоги продуктами харчування і товарами першої необхідності для потреб підрозділів Збройних сил України та територіальної оборони у магазинах власної торговельної мережі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-