У магазинах «АТБ» зібрали та передали для ЗСУ і тероборони 100 тонн гуманітарної допомоги

У магазинах «АТБ» зібрали та передали для ЗСУ і тероборони 100 тонн гуманітарної допомоги

Укрінформ
У межах реалізації корпорацією «АТБ» національного проєкту із збирання гуманітарної допомоги для потреб підрозділів Збройних сил України та Тероборони через магазини мережі зібрано та передано більш як 100 тонн необхідних товарів і продуктів харчування.

Про це повідомляє пресслужба АТБ на офіційному сайті, передає Укрінформ.

«На сьогодні у всіх магазинах торговельної мережі «АТБ», які функціонують, сформовані відповідні пункти збирання гуманітарної допомоги, що координують і передають для потреб підрозділів ЗСУ та ТрО необхідні продукти, товари, медичну продукцію та засоби екіпірування. Кожен українець може зробити свій внесок в обороноздатність нашої країни, надавши необхідну допомогу в найближчому магазині «АТБ», який працює. Інформацію щодо її переліку та порядку передання можна прочитати біля входів до магазинів», – зазначили у пресслужбі корпорації.

Читайте також: АТБ спростовує фейки про торгівлю «гуманітарними» консервами

Як ідеться у повідомленні, зібрану допомогу для захисників України команда мережі часто самостійно доставляє у місця, де у цьому є найбільша потреба.

Пресслужба нагадує, що з початку широкомасштабного вторгнення російських військ до України внесок корпорації «АТБ» в обороноздатність країни та реалізацію гуманітарних проєктів перевищив 200 млн грн. Із них 100 млн грн спрямовано на гуманітарні проєкти для надання допомоги мирним мешканцям у зонах бойових дій або під час евакуації, медичним установам, волонтерським організаціям і прихисткам для біженців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-