Британія заборонила імпорт срібла й ікри з росії

Британія заборонила імпорт срібла й ікри з росії

Укрінформ
Уряд Великої Британії розширив список російських товарів, які підлягають забороні імпорту через агресію рф проти України. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться у пресрелізі уряду.

Під нову заборону імпорту потрапили срібло, вироби з дерева та високоякісні вироби з росії, включаючи ікру.

Британський уряд також підвищив мита на 35% на продукцію з росії та білорусі на суму близько 130 мільйонів фунтів стерлінгів, включаючи діаманти та каучук.

«Ми непохитні в нашій підтримці народу України, і ці нові значні санкції проти путіна призведуть до того, що загальні імпортні мита та заборона на російські товари перевищать 1 мільярд фунтів стерлінгів, що завдасть подальшого економічного болю економіці путіна через його варварський напад на суверенну націю», - заявив глава Мінфіну Ріші Сунак.

Раніше у четвер уряд Великої Британії розширив список санкцій і вніс до нього ще 26 фізичних та юридичних осіб з росії через її вторгнення в Україну.

Читайте також: Британія скасує визнання московської фондової біржі

24 лютого 2022 року російська федерація розпочала неспровоковану війну проти України. Загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста і селища України, катують і вбивають мирне населення. Європейський Союз та низка інших країн світу запровадили проти росії санкції через війну в Україні. Багато компаній оголосили про припинення роботи в рф та вихід із проєктів з російськими партнерами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-