Toshiba зупинила прийом замовлень та інвестиції у рф

Toshiba зупинила прийом замовлень та інвестиції у рф

Укрінформ
Японська корпорація Toshiba, яка працює в області електротехніки та електроніки, оголосила, що зупинила прийом замовлень та інвестиції до росії. 

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на заяву компанії.

«Ми дуже занепокоєні ситуацією в Україні та відчуваємо величезне співчуття до жертв цього конфлікту… Toshiba Group призупинила прийом замовлень та інвестиції до росії. Ми продовжимо стежити за ситуацією і дуже сподіваємось на якнайшвидше припинення конфлікту», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Японія збільшить обсяг екстрених позик для України до $300 мільйонів

Також у компанії зазначили, що Toshiba Group пожертвує 100 мільйонів ієн (понад $778 тис.) Верховному комісару ООН у справах біженців та некомерційній організації Japan Platform «для надання гуманітарної допомоги постраждалим» українцям.

Як повідомлялося, 24 лютого розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну, вони обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Читайте також: Японія надасть Україні дрони та костюми хімзахисту

США, Європейський Союз та інші країни світу застосували санкції проти країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем. Багато компаній оголосили про припинення роботи в рф та вихід із спільних проєктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-