Із зони бойових дій перемістили вже понад 250 підприємств - Шмигаль

Із зони бойових дій перемістили вже понад 250 підприємств - Шмигаль

Укрінформ
Понад 250 виробничих підприємств за підтримки держави вже переміщені із зони бойових дій в інші області. 121 з них вже працюють.

Про це у своєму зверненні повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає кореспондент Укрінформу.

«Вже понад 250 виробничих підприємств за підтримки держави були переміщені в інші області. З них 121 підприємство вже повністю функціонує на новому місці, інші — знаходяться в процесі переміщення», - сказав Прем’єр.

Ще 430 виробництв, за його словами, чекають своєї черги на переміщення.

«Ми вдячні всім і кожному, хто продовжує працювати. Хто платить податки. Хто підтримує український бізнес. Хто допомагає нашим військовим. Разом ми сильні, і тільки разом переможемо ворогів», — наголосив Шмигаль.

Читайте також: Уряд виділив ще ₴490 мільйонів на відновлення дорожньої інфраструктури

Як повідомлялось, українські підприємства, які знаходяться у зоні активних бойових дій, можуть отримати державну допомогу в переміщенні своїх потужностей до Західної України. Для цього запущено програму з релокації українських виробництв за підтримки держави.

До програми релокації бізнесу в Україні вже долучилися 14 областей: Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька, Вінницька, Волинська, Рівненська, Київська, Дніпропетровська, Черкаська, Полтавська та Кіровоградська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-