Евакуйоване з Ірпеня підприємство випустило першу партію бронежилетів – ФДМУ

Евакуйоване з Ірпеня підприємство випустило першу партію бронежилетів – ФДМУ

Укрінформ
Евакуйоване підприємство з міста Ірпінь продовжило роботу з виробництва захисної продукції для армії на потужностях об’єкта в управлінні Фонду держмайна, який знаходиться на заході України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ФДМУ.

«Перші 500 бронежилетів 4 класу вже відправлені захисникам України, а планова потужність становить до 20 тисяч одиниць на місяць. Це безпека наших воїнів, які сьогодні боронять Україну», - зазначила в.о. голови Фонду держмайна Ольга Батова.

На сьогодні підприємство вже уклало контракти на постачання продукції з Міністерством оборони України, Національною гвардією та іншими військовими формуваннями щодо постачання куленепробивних бронежилетів та шоломів.

Читайте також: В Україні від ворожих атак знищені понад 900 освітніх об'єктів та майже 300 лікарень

Разом з підприємством на нове місце переїхали 50 працівників, наразі встановлюється місцеперебування решти робітників з Ірпеня та Ворзеля. Всього планується за місяць набрати штат 500 працівників – частину вже найняли з-поміж місцевих жителів.

Як повідомлялось, українські підприємства, які знаходяться у зоні активних бойових дій, можуть отримати державну допомогу в переміщенні своїх потужностей до Західної України. Для цього запущено програму з релокації українських виробництв за підтримки держави.

До програми релокації бізнесу в Україні вже долучилися 14 областей: Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька, Вінницька, Волинська, Рівненська, Київська, Дніпропетровська, Черкаська, Полтавська та Кіровоградська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-