В Україні створюють Координаційну раду з питань логістики в сільському господарстві

В Україні створюють Координаційну раду з питань логістики в сільському господарстві

Укрінформ
Для розв’язання проблемних питань у сфері розвитку транзитного потенціалу і логістики в Україні створюється спеціалізована Координаційна рада під головуванням міністра аграрної політики та продовольства.

Відповідна постанова Кабінету Міністрів України №427 «Про утворення Координаційної ради з питань логістики в сільському господарстві» опублікована на урядовому порталі, передає Укрінформ.

Рада сприятиме координації між міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади, місцевих адміністрацій у сфері розвитку транзитного потенціалу і логістики.

Серед основних завдань Ради також зазначені: підготовка пропозицій та рекомендацій щодо формування та реалізації державної політики у сфері транспорту, дорожнього господарства, розвитку транзитного потенціалу і логістики; вдосконалення логістики перевезень; підвищення ефективності процедур здійснення державного контролю під час переміщення товарів і транспортних засобів через державний кордон; скорочення витрат на міжнародні та внутрішні перевезення товарів; зменшення часу на транспортування товарів тощо.

Читайте також: Через бойові дії неможливо провести посівну на 3,5 мільйона гектарів – Мінагрополітики

Як повідомлялося, Уряд напрацював дев’ять основних напрямків роботи країни в умовах повномасштабної війни.

Із 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-