Захід має припинити економічні відносини з росією - Кличко

Захід має припинити економічні відносини з росією - Кличко

Відео
Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко вважає, що Захід має посилити тиск на росію та припинити з нею всі економічні відносини.

Як передає Укрінформ, про це Кличко повідомив у Фейсбуку після зустрічі у Києві з канцлером Австрії Карлом Негаммером.

«Під час розмови я наголосив на необхідності посилення економічного тиску на Росію – більш суворих санкцій, припиненні економічних відносин з агресором», - написав Кличко.

Він вважає, що серед заходів проти країни-агресора мають бути, зокрема, нафтове, енергетичне ембарго на російські енергоносії, адже отримані кошти росія вкладає у знищення мирних українців.

«Які ще свідчення потрібні цивілізованому світу після звірств росіян у Бучі, Ірпені, Бородянці, Гостомелі?! Після того пекла, на яке орки перетворили Маріуполь? Після зруйнованих міст і сел, постійних обстрілів житлових кварталів», - наголосив Кличко.

Він назвав це геноцидом українського народу, який цинічно і безжально чинить росія.

«І це потрібно зупинити. Спільною позицією і зусиллями партнерів, допомогою Україні - військовою, економічною, політичною», - зазначив Кличко, додавши, що Україна розраховує, зокрема, і на підтримку партнерами її членства в ЄС.

Читайте також: «Загроза обстрілів Києва залишається»: Кличко просить не поспішати з поверненням

Як повідомлялося, 9 квітня канцлер Австрії Карл Негаммер на знак солідарності і підтримки боротьби українського народу за свою державу і свободу відвідав Київ.

Із 24 лютого триває повномасштабне російське вторгнення до України. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-