Робоча група узагальнить дані про потенційних фінансових донорів відновлення України - Шмигаль

Робоча група узагальнить дані про потенційних фінансових донорів відновлення України - Шмигаль

Укрінформ
Влада погодила створення робочої групи, яка буде узагальнювати інформацію від партнерів і тих, хто готовий брати участь у фінансуванні плану розвитку України.

Як передає Укрінформ, про це Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль написав у Телеграмі.

«Ми погодили з Президентом утворення на базі уряду, Офісу Президента й парламенту робочої групи, яка буде узагальнювати інформацію, що ми отримуватимемо від наших партнерів і тих, хто готовий брати участь у фінансуванні плану розвитку. Цей план стане основою для фонду відновлення — United 24», - сказав Шмигаль.

Раніше глава уряду повідомляв, що Кабінет Міністрів вже почав працювати над розробкою умовного плану Маршалла, спрямованого на відновлення України. Тоді прем’єр зазначив, що цей план стане основою для створення майбутнього Фонду відновлення, або Recovery fund.

Шмигаль нагадав, що план - це ініціатива Президента, яку він уже оголошував, і зазначив, що наповнення фонду відбуватиметься з тих активів, які будуть конфісковуватися (заморожених активів росії), з коштів партнерів України і коштів міжнародних фінансових організацій.

Як повідомлялось, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення, російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

США, ЄС та інші країни ввели та продовжують запроваджувати санкції проти росії.

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-