Додатково 73,3 мільярда будуть направлені на потреби армії та економіки – Шмигаль

Додатково 73,3 мільярда будуть направлені на потреби армії та економіки – Шмигаль

Укрінформ
Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про збільшення розміру резервного фонду на 73,3 мільярда гривень на забезпечення ключових потреб української армії та економіки.

Про це розповів Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, передає Укрінформ з посиланням Урядовий портал.

«Ці кошти будуть перерозподілені з інших бюджетних програм та направлені перш за все на забезпечення ключових потреб нашої армії та економіки. «Все для фронту – все для перемоги» – це нова державна політика, яка допоможе нам швидше завершити війну», - наголосив він.

Прем’єр-міністр також зазначив, що з 1 квітня стартувала нова програма підтримки внутрішньо переміщених осіб – починається прийом заявок від бізнесу, який бере на роботу переселенців. 

«Буде виплачено по 6,5 тисяч гривень за кожного нового працівника. Люди зможуть отримати ці кошти, знайшовши роботу в тих бізнесах, які готові працювати в умовах воєнного стану», - додав Денис Шмигаль. 

Як повідомлялося, у Міністерстві фінансів готові розширювати пільгове кредитування підприємців на умовах оновленої державної програми “Доступні кредити 5-7-9%” з огляду на потреби вітчизняного бізнесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-