НКРЕКП спростила приєднання до газорозподільних систем під час воєнного стану

НКРЕКП спростила приєднання до газорозподільних систем під час воєнного стану

Укрінформ
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) спростила приєднання споживачів до газорозподільних систем під час воєнного стану.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НКРЕКП.

"29 березня 2022 року Регулятор на своєму засіданні ухвалив постанову «Про особливості надання послуг з приєднання до газорозподільних систем під час дії воєнного стану», якою спрощується процедура приєднання до газорозподільних систем підприємств з урахуванням їх пріоритетності та стратегічної важливості для держави під час воєнного стану", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, врегульоване приєднання об’єктів замовників щодо яких наявна довідка військової адміністрації про необхідність термінового приєднання об’єктів, що використовуються для задоволення потреб військових адміністрацій, а також інших підприємств, незалежно від форми власності, які виконують мобілізаційне завдання за укладеними договорами, Збройних сил України, інших військових формувань України, правоохоронних органів і сил цивільного захисту.

У такому випадку послуга з приєднання має надаватись у стислі терміни.

Крім того, Регулятор зменшив кількість документів для отримання послуги з приєднання під час воєнного стану та надав можливість виконання будівельно-монтажних робіт з використанням матеріалів та/або обладнання замовника.

Як повідомлялося, раніше НКРЕКП спростила порядок приєднання до електромереж під час воєнного стану.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-