Уряд зобов’язав низку держпідприємств терміново перерахувати дивіденди до бюджету

Уряд зобов’язав низку держпідприємств терміново перерахувати дивіденди до бюджету

Укрінформ
Уряд зобов’язав низку підприємств держсектору, в тому числі енергетичних, терміново перерахувати в бюджет дивіденди за результатами господарської діяльності у 2021 році.

Відповідне розпорядження №244-р «Деякі питання виплати дивідендів суб’єктами господарювання державного сектору економіки у 2022 році» оприлюднене Кабінетом міністрів України, передає Укрінформ.

Згідно з документом, АТ "НАК "Нафтогаз України", ПАТ "НАК "Украгролізинг", ПАТ "Державна акціонерна компанія "Ліки України", ПрАт "Укргідроенерго", АТ "Українські енергетичні машини", ПАТ "Будівельна компанія "Укрбуд" та ПрАТ "Нижньодністровська ГЕС" зобов’язані забезпечити в одноденний строк авансове перерахування в повному обсязі до державного бюджету суму річних дивідендів за результатами фінансово-господарської діяльності у 2021 році.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-