Україна пропонує ЄС повністю заблокувати транспортне сполучення з рф та білоруссю

Україна пропонує ЄС повністю заблокувати транспортне сполучення з рф та білоруссю

Укрінформ
Міністерство інфраструктури направило до Європейської комісії листа з пропозицією повністю заблокувати транспортне сполучення з росією та білоруссю.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба міністерства у Фейсбуці.

"Незважаючи на вже запроваджені обмежувальні заходи, російський бізнес знаходить обхідні шляхи та продовжує здійснювати операції в інших країнах. Відповідно, наявні санкції повністю не досягають своєї мети. У зв’язку з цим, Мінінфраструктури пропонує Європейському Союзу: повністю заблокувати наземне та морське транспортне сполучення з росією та білорусією", - йдеться у повідомленні.

Крім того, Мінінфраструктури пропонує заблокувати можливість перевезення вантажів і людей до росії та білорусі через територію ЄС і через його кордони; заборонити надання митних послуг для товарів, що доставляються до російської федерації та білорусі.

У міністерстві підкреслили, що вказані заходи необхідні для зупинки постачання до країни-агресора товарів подвійного призначення, що можуть використовуватися для військових потреб.

Як повідомлялося, з початком масштабного російського вторгнення до України ряд країн, зокрема, Велика Британія, США, країни ЄС, заборонили польоти цивільних російських літаків у своєму повітряному просторі. Крім того, окремі авіакомпанії скасували рейси до російських міст.

Фото з сайту rubryka.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-