Нафтовий гігант TotalEnergies згортає бізнес у росії

Нафтовий гігант TotalEnergies згортає бізнес у росії

Укрінформ
Французька багатонаціональна нафтогазова компанія TotalEnergies ухвалила рішення про поступове згортання своєї діяльність у росії через її агресію проти України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у пресрелізі компанії.

«TotalEnergies ініціювала поступове призупинення своєї діяльності в росії, гарантуючи безпеку своїм працівникам на місцях», - заявили у компанії.

Також TotalEnergies не інвестуватиме в розвиток проєктів у росії.

Крім цього, нафтовий гігант більше не укладатиме і не продовжуватиме контракти на закупівлю російської нафти та нафтопродуктів, щоб якомога швидше і не пізніше кінця 2022 року припинити всі закупівлі російської нафти та нафтопродуктів.

«TotalEnergies підтверджує найрішучіше засудження військової агресії росії проти України, яка має трагічні наслідки для українського населення та загрожує миру в Європі», - зазначили у компанії.

Як повідомлялося, з 24 лютого триває масштабне російське вторгнення до України. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-