Українські енергокомпанії закликали західних партнерів припинити співпрацю з росією

Українські енергокомпанії закликали західних партнерів припинити співпрацю з росією

Укрінформ
Керівництво НЕК «Укренерго», НАК «Нафтогаз України» та ДТЕК підписали лист-звернення до західних партнерів з закликом припинити співпрацю з росією в паливно-енергетичній сфері.

Про це повідомляє пресслужба Укренерго в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Один з дієвих способів боротьби з ворогом - позбавити його коштів на її продовження. Тому ми закликаємо всіх західних партнерів припинити співпрацю з росією в паливно-енергетичній сфері! Не купувати російські газ та нафту, не продавати їй будь-якого обладнання для енергетичних підприємств та комплектуючих до нього, не робити нічого, що допоможе російським окупантам отримати кошти на продовження війни!», — йдеться в зверненні.

Як повідомлялося, Національний банк України закликає міжнародні банківські групи припинити будь-яку роботу своїх дочірніх установ та філій на території росії та долучитися до міжнародних заходів, спрямованих на зменшення можливості економіки агресора фінансувати військові дії в Україні.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-