На Західну Україну вже перемістили 50 підприємств у межах програми релокації бізнесу

На Західну Україну вже перемістили 50 підприємств у межах програми релокації бізнесу

Укрінформ
Уже 50 українських підприємств переміщено на Західну Україну в межах реалізації програми релокації бізнесу через втрату можливості працювати в деяких регіонах з огляду на війну.

Про це голова політичної партії "Слуга народу", заступник керівника однойменної парламентської фракції Олена Шуляк повідомила під час брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі, передає кореспондент Укрінформу.

"Уже запрацювала урядова програма релокації бізнесу. На сьогодні ми отримали більше 700 заявок щодо перенесення на Західну Україну підприємств із різних областей, які знаходяться в зоні ризику. 50 підприємств уже переміщено", – зазначила вона.

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський заявив про розширення програми кредитування для підприємців «Доступні кредити 5-7-9%». На час воєнного стану ставка по кредиту становитиме 0%.

24 лютого 2022 року президент російської федерації володимир путін розпочав новий етап війни проти України. Російські війська руйнують міста та селища України з використанням артилерійських систем залпового вогню, авіаційних ударів та ракетних атак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-