На Львівщині на повну потужність запрацював консервний завод

На Львівщині на повну потужність запрацював консервний завод

Укрінформ
На Львівщині за короткий час вдалося відновити і запустити до максимальних потужностей роботу консервного заводу.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Львівської обласної ради, передає Укрінформ.

Зазначається, що на Львівщині за короткий час вдалося відновити і запустити до максимальних потужностей роботу консервного заводу. Обсяги замовлення на 3 місяці вперед, тому підприємці просять не розголошувати зараз їхні прізвища і назву підприємства, бо і так на «розриві».

«Дякую власникам заводу і його працівникам за титанічну працю, зокрема розробку нової рецептури продукції, швидке переоснащення виробництва, постійне вирішення проблеми з логістикою та поставкою сировини через бойові дії. Зараз керівництво підприємства працює над якнайшвидшим запуском нових ліній виробництва консерв», – розповів голова комісії з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інновацій Юрій Раделицький.

За його словами, ще два підприємства на Львівщині наразі перепрофільовують своє виробництво, рецептурно розробили зовсім нові для себе види продукції, тривають певні технологічні процеси, і скоро продукція буде на ринку.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-