З рф йдуть компанії Halliburton і Schlumberger, що надають послуги у нафтовій галузі

З рф йдуть компанії Halliburton і Schlumberger, що надають послуги у нафтовій галузі

Укрінформ
Дві компанії, що надають послуги у нафтовій галузі, Halliburton Co та Schlumberger заявили про припинення роботи в росії через введені санкції США за агресію рф проти України. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Halliburton, що надає сервісні послуги у нафто- та газовидобувній галузях, заявила, що негайно призупинила майбутні контракти й припинить свою діяльність в росії після того, як раніше припинила поставки в країну санкційних деталей і продуктів.

У Schlumberger, компанії з обслуговування нафтових родовищ, зазначили, що припинили нові інвестиції та розгортання технологій, продовжуючи свою діяльність відповідно до міжнародного законодавства та санкцій.

Раніше енергетичні компанії BP, Shell, Equinor і Exxon Mobil призупинили діяльність або оголосили про плани вийти з бізнесу в росії.

24 лютого путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Багато компаній оголосили про припинення роботи в рф та вихід із проєктів з російськими партнерами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-