Президент закликав вести бізнес там, де немає бойових дій

Президент закликав вести бізнес там, де немає бойових дій

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський пообіцяв максимальну дерегуляцію бізнесу і закликав відновлювати підприємницьку діяльність там, де немає бойових дій.

Як повідомляє Укрінформ, про це голова держави сказав у своєму вечірньому зверненні по закінченню 19 доби спротиву російській агресії.

Він нагадав, що Кабінет Міністрів України узгодив пакет рішень для підтримки економіки, щоб бізнес працював, люди були з роботою там, де безпека це дозволяє і де люди до цього готові.

«Перше. Починаємо податкову реформу. Замість ПДВ та податку на прибуток даємо ставку 2% від обороту та спрощений облік. Для малого бізнесу – а це перша й друга групи ФОПів – ставимо добровільну сплату єдиного податку. Тобто якщо зможете – сплачуйте. Не можете – нема питань», - зазначив Зеленський.

Він висловився за максимальну дерегуляцію бізнесу для налагодження підприємницької діяльності там, де немає бойових дій, і пообіцяв подальші кроки податкової реформи.

«Друге. Максимальна дерегуляція бізнесу. Скасовуємо усі перевірки для усіх бізнесів, щоб усі працювали нормально, щоб міста оживали, щоб усюди, де немає бойових дій, продовжувалось життя. Умова тільки одна – ви забезпечуєте нормальну роботу свого бізнесу в межах українського закону. І це лише два початкові кроки нашої податкової реформи. Далі буде», - пообіцяв Президент.

Як повідомлялося, з 24 лютого триває російське вторгнення до України. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-