Amazon припиняє відправляти продукти в росію та відключає Prime Video

Amazon припиняє відправляти продукти в росію та відключає Prime Video

Укрінформ
Компанія Amazon припинила доставку продуктів клієнтам, які проживають в росії та білорусі, а також закрила доступ до свого сервісу потокового відео для російських клієнтів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Bloomberg.

«Ми призупинили відвантаження роздрібної продукції клієнтам, які базуються в росії та білорусі, і більше не будемо приймати нових клієнтів AWS з росії та білорусі та сторонніх продавців Amazon», – йдеться у блозі компанії.

Компанія також призупиняє доступ до Prime Video для клієнтів із росії.

«Ми більше не будемо приймати замовлення на New World, яка є єдиною відеогрою, яку ми продаємо безпосередньо в росії», - йдеться у заяві.

Ці кроки компанії посилюють її відкат після вторгнення росії в Україну. Раніше у вівторок Amazon приєднався до лав компаній, які призупинили деякі операції в росії, оголосивши, що припиняє нові продажі свого підрозділу хмарних обчислень Amazon Web Services.

Росія не була основним ринком для компанії, ні для фізичних продуктів, ні для програмного забезпечення. Найбільший у світі інтернет-продавець не керує спеціальними вебмагазинами для цієї країни, але покупці там могли отримати товари доставкою з роздрібного поста Amazon у Німеччині чи інших точок.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-