Виплата збільшеної соціальної допомоги може бути відтермінована в окремих регіонах

Виплата збільшеної соціальної допомоги може бути відтермінована в окремих регіонах

Укрінформ
Через проведення активних бойових дій в окремих регіонах виплата допомоги у березні може проводитися у попередньо визначених розмірах. Донарахування будуть здійснені у наступних періодах.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства соціальної політики України, передає Укрінформ.

Як зазначається, з березня поточного року збільшені розміри виплат для окремих категорій населення. Зокрема, особам з інвалідністю з дитинства, дітям з інвалідністю, особам, які не мають права на пенсію. Також збільшено розмір щомісячної допомоги на дітей до 6-річного віку, які виховуються у багатодітних сім’ях.

Мінсоцполітики повідомляє, що у більшості регіонів органи соціального захисту населення здійснили нарахування і виплату за березень 2022 року відповідних допомог у збільшеному розмірі.

При цьому через проведення активних бойових дій в окремих містах і районах органи соціального захисту фізично не мали змоги працювати та провести перерахунки. В цих містах та районах виплата допомог у березні може проводитися у попередньо визначених розмірах.

У наступних періодах всім, хто не отримав підвищення з 1 березня, органи соціального захисту населення здійснять відповідні донарахування.

Як повідомлялося, Міністерство соціальної політики забезпечить соціальні виплати за березень поточного року більше ніж трьом мільйонам одержувачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-