Понад 52% українських компаній продовжують працювати під час війни

Понад 52% українських компаній продовжують працювати під час війни

Інфографіка
Укрінформ
В Україні понад 52% компаній продовжують працювати навіть під час війни.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки з посиланням на результати опитування Європейської бізнес-асоціації.

"52% українських компаній хоч і з обмеженнями, але працюють. Ще 27% призупинили, але хочуть відновлювати свою діяльність", - ідеться в повідомленні.

За даними Центру, 63% компаній продовжують платити зарплату в повному обсязі, а 45% здійснюють також додаткові або авансові виплати.

Більшість бізнесів підтримують українську армію чи територіальну оборону. Зокрема 41% допомагають фінансово, 35% підтримують працівників, які захищають країну, 31% постачають продукти, 29% постачають послуги, 16% – ліки, 9% – засоби захисту та оборони.

24 лютого президент РФ Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан ініціював початок розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-