Львівська IT-компанія SoftServe сплатила 24 мільйони податків наперед

Львівська IT-компанія SoftServe сплатила 24 мільйони податків наперед

Укрінформ
Міжнародна ІТ-компанія, заснована у Львові, сплатила 24 мільйони гривень податків наперед, а також перерахувала 12 мільйонів гривень на благодійність військовим.

Про це повідомила пресслужба ІТ-компанії у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Ми перерахували 24 млн грн податків наперед, аби влити додаткові ресурси до української економіки сьогодні. І на додачу до 5 млн грн на допомогу нашим військовим та гуманітарну допомогу ти, хто її потребує, сьогодні виділяємо ще додаткових 7 млн грн, що скеровані до благодійного фонду «Відкриті очі», – повідомив співзасновник та член ради директорів компанії Тарас Кицмей.

Через благодійний фонд «Відкриті очі» компанія вже передала ЗСУ бронежилети, рації, каски, а також подовжувачі та павербенки. Крім цього, в гуманітарний штаб Львова передано 4 автомобілі із засобами гігієни, електричними обігрівачами, ковдрами тощо.

Як повідомляв Укрінформ, президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. На низку українських міст скоєно ракетні удари, атаковано військові об’єкти Збройних сил України.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Національний банк у співпраці з ПриватБанком додав спрощений спосіб переказу коштів на спеціальний рахунок для підтримки Збройних сил України.

За даними Міністерства фінансів, за лютий план надходжень до державного бюджету перевиконаний на 24 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-