Українців просять скаржитися на завищені ціни в Бюро економічної безпеки

Українців просять скаржитися на завищені ціни в Бюро економічної безпеки

Укрінформ
Бюро економічної безпеки просить українців повідомляти про випадки необґрунтованого підвищення цін на житло для переселенців, послуги та товари.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба БЕБ у Телеграмі.

"Бюро економічної безпеки України відслідковуватиме випадки необґрунтованого підвищення цін на житло для переселенців, послуги та товари... Ми оперативно повідомлятимемо Територіальну оборону та фіксуватимемо їх у БЕБ для подальшого розслідування у мирні часи", - йдеться у повідомленні.

Про випадки завищення цін бюро просить повідомляти на адресу: zvernennya@esbu.gov.ua

У БЕБ прирівнюють завищення цін окремими бізнесменами на час воєнного стану із мародерством і планують після перемоги розглядати їх як економічний злочин. Українців відомство закликає не стояти осторонь і повідомляти про відомі аналогічні випадки Бюро економічної безпеки України.

Як повідомлялося, Держпродспоживслужба звернулась до виробників та реалізаторів харчових продуктів з попередженням - не підвищувати ціни на продукти харчування.

У відомстві просять громадян повідомляти про випадки завищення цін на продукти харчування територіальні органи, контакти яких можна знайти на сайті dpss.gov.ua, а також: за допомогою електронної пошти - info@dpss.gov.ua; за телефонами (050) 230 04 28, +380 (96) 000 98 23; через чат-бот, який працює в Телеграмі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-