В Енергоатомі працює кризовий центр

В Енергоатомі працює кризовий центр

Укрінформ
При НАЕК "Енергоатом" працює кризовий центр, у засіданні якого 24 лютого взяв участь міністр енергетики Герман Галущенко. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті компанії.

"Найнагальніше нині завдання всіх енергетиків України – забезпечувати сталу роботу об’єднаної енергосистеми, всіх енергетичних об’єктів та атомних станцій України. Українська енергосистема наразі працює в автономному режимі", - зазначив міністр під час засідання кризового центру.

В Енергоатомі підкреслили, що атомні електростанції працюють у штатному режимі. Всіма відокремленими підрозділами компанії налагоджено безперервну комунікацію, ситуація перебуває під контролем.

Читайте також: Всі АЕС працюють стабільно - Енергоатом

Як повідомляв Укрінформ, на всіх енергетичних об’єктах посилено охорону і засоби безпеки. Системно відбувається моніторинг стабільності роботи підприємств та мереж енергетичної сфери. Енергосистема України працює у штатному режимі, повністю забезпечено наявність потрібних енергоресурсів.

Також повідомлялося, що АТ «Укртрансгаз» та ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» повідомили про стабільну роботу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-