DCH інвестувала 20 мільйонів у модернізацію рудника «Суха Балка»

DCH інвестувала 20 мільйонів у модернізацію рудника «Суха Балка»

Укрінформ
Група DCH Олександра Ярославського інвестувала понад 20 млн грн у модернізацію рудника «Суха Балка».

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті підприємства.

Згідно з опублікованою інформацією, продовжується виконання інвестиційної програми з впровадження самохідних машин у виробництві. В рамках проєкту на підприємстві придбали бурову установку Epiroc Boomer T1D та шахтний самоскид DERUI.

Прохідницька бурова установка Epiroc Boomer T1D призначена для вузьких підземних виробітків та тунелів. Це високошвидкісна та маневрена машина, яка має високий дорожній просвіт. В арсеналі нової самохідної техніки – додаткове обладнання для широкого спектру бурових робіт.

Читайте також: Дніпровський метзавод витратив на екомодернізацію коксової батареї 170 мільйонів

Крім високої продуктивності та надійності, прохідницька машина забезпечує всі норми безпеки. Робоче місце оператора обладнано надійним захистом від випадання гірничої маси, системою автоматичного пожежогасіння та потужною оптикою, що висвітлює гірничий виробіток.

Також, йдеться у повідомленні, вперше на руднику «Суха Балка» придбали двадцятитонний самоскид DERUI – універсальну машину, яка дозволяє вирішити широкий спектр завдань. Ця вантажівка має необхідні характеристики для проведення робіт у вузьких тунелях. Машина відрізняється рухливістю, маневреністю та надійністю. Звільнення кузова багатотонника здійснюється за лічені хвилини, що дозволяє значно прискорити робочий процес.

Читайте також: Аеропорт «Харків» у січні вдвічі збільшив пасажиропотік, кількість вильотів зросла на 70%

"На руднику "Суха Балка" відбувається планомірний перехід на сучасну самохідну техніку, яку випускають виробники гірських машин зі світовим ім'ям. Її використання дозволяє нам досягати нового рівня механізації виробництва, а також підвищувати безпеку праці наших співробітників, які працюють у підземних умовах", - наголосив генеральний директор керуючої компанії DCH Steel Віталій Баш.

Рудник «Суха Балка» — одне з провідних підприємств гірничодобувної галузі в Україні, що видобуває залізну руду підземним способом. До складу рудника входять шахти «Ювілейна» та ім. Фрунзе. Потужність рудника становить близько 3,1 млн тонн товарної руди на рік. Підприємство забезпечує роботою близько 3 тисяч людей.

Фото з сайту Sukha Balka

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-