Косюк не залишав Україну, МХП працює у штатному режимі

Косюк не залишав Україну, МХП працює у штатному режимі

PR
Укрінформ
Для мене важливо бути поряд зі своєю командою, підтримати і заспокоїти людей.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова правління агрохолдингу МХП Юрій Косюк, передає Укрінформ.

«В своєму житті я давно дотримуюсь принципу, що дієве щеплення від деструктиву – робити те, що вмієш найкраще. Тому сьогодні я на робочих зустрічах на Миронівському  заводі з виготовлення круп і комбікормів і на підприємстві "Легко". Для мене важливо бути поряд зі своєю командою, підтримати і заспокоїти людей», - зазначив він.

Косюк наголосив, що працює разом з командою в Україні, МХП веде бізнес у штатному режимі.

«Одні рахують літаки, які, начебто, відлетіли з України і шукають приводи для чергової негативної емоції, а інші, серед яких і я, – продовжують зберігати спокій та приймати рішення, які йдуть на користь державі та людям. МХП веде бізнес в робочому ритмі. Саме так ми можемо найефективніше допомогти Україні сьогодні!» - написав голова правління МХП.

Читайте також: МХП - серед лідерів екотрансформації та вчетверте отримав Екооскар

Він зазначив, що МХП сьогодні вкладає всі свої сили в  продовольчу та економічну безпеку країни.

«ЗСУ захищають наші кордони, дипломати ведуть боротьбу і шукають політичні інструменти виходу з ситуації, а ми в МХП вкладаємо всі свої сили в те, що вміємо робити найкраще – забезпечуємо продовольчу та економічну безпеку нашої країни. Менше емоцій – більше конструктиву. І вірте в Україну!» - резюмував Юрій Косюк.

МХП – вертикально інтегрований холдинг, лідер української аграрної індустрії з акціонерним капіталом і зарубіжними виробничими активами в Нідерландах, на Балканах, а також дистрибуційним офісом в ОАЕ. Холдинг здійснює основну діяльність у галузях птахівництва, м'ясопереробки і тваринництва. Має один із найбільших земельних банків - близько 370 тис. га. Холдинг володіє брендами «Наша Ряба», Qualiko, Ukrainian Chicken, Sultanah, Assilah, «Секрети Шефа», Kurator, «Легко!», «Бащинський». Якість продукції холдингу відповідає міжнародним стандартам FSSC 22000, ISO 22000 та BRC Food. Продукція МХП представлена на ринках понад 80 країн світу.

Фото: facebook.com/yuriikosyuk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-