МХП - серед лідерів екотрансформації та вчетверте отримав Екооскар

МХП - серед лідерів екотрансформації та вчетверте отримав Екооскар

PR
Укрінформ
16 грудня в Києві пройшов IV щорічний форум «Лідерство і Екотрансформація». Також відбулося вручення відзнак — Екооскарів, їх отримали найбільш «зелені» стейкхолдери та кейси.

Холдинг МХП вже вчетверте отримав традиційний Екооскар, повідомили Укрінформу в пресслужбі компанії.

Там зазначили, що  цьогорічний кейс компанії — це «Інноваційна програма МХП: Біогаз 5.0 для вуглецево-нейтрального виробництва». Концепція «Біогаз 5.0» включає в себе наступні елементи  — це утилізація відходів, чиста енергія, органічні добрива, скорочення викидів парникових газів, виробництво СО2 та біометану, а також інтеграція технологій «зеленого» водню.

В МХП розповіли, що в рамках реалізації концепції «Біогаз 5.0» холдинг синергетично співпрацює з глобальними лідерами досягнення найкращих екоінноваційних стандартів.

За останні роки компанія МХП успішно реалізовувала концепцію «Біогаз 3.0», тому сьогодні починає впровадження технологій «Біогаз 4.0» та «Біогаз 5.0».

«Компанія МХП поставила перед собою амбітну мету — досягнути вуглецевої нейтральності до 2030 року. Вже достатньо зроблено для досягнення мети, а ще більше попереду. Й важливо відзначити, що реалізація проєктів МХП із «зеленої» енергетики почалась задовго до презентації Європейської зеленої угоди ЄС. Це говорить про те, що компанія не тільки слідує глобальним трендам, але й випереджає їх. Якісні товари можна і потрібно виробляти без шкоди довкіллю, що і робить вертикально інтегрований холдинг МХП», - зазначив під час свого виступу заступник голови правління МХП Олександр Домбровський.

Також повідомляється, що нагороду отримала частина великої команди МХП, яка працює над розробкою та реалізацією «зелених» проєктів у МХП, а саме: Олександр Домбровський, заступник голови правління МХП; Іван Тракслер, директор МХП Еко Енерджи;  Ігор Москалець, директор ВП Біогаз Ладижин та Дмитро Мельник, керівник відділу екоінновацій МХП.

Біогазові проєкти МХП — це інструмент декарбонізації виробництва та досягнення вуглецевої нейтральності компанії, зазначили в холдингу.

Фото, інфографіка - МХП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-