Стало відомо, скільки людей отримали одноразову матеріальну допомогу від держави

Стало відомо, скільки людей отримали одноразову матеріальну допомогу від держави

Укрінформ
Понад 800 тис. людей отримали одноразову матеріальну допомогу від держави.

Про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль сказав під час Diia Summit, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Минулого року за ініціативи Президента була необхідність запровадити програму підтримки людей через те, що вдарив COVID-19. І Україна за місяць прийняла рішення, розробила додаток, розробила програму - і понад 800 тис. людей дуже швидко отримали по 8 тис. грн в тих регіонах, де це було необхідно. Це був один із найшвидших проєктів”, - сказав Шмигаль.

Загалом за минулий рік одноразову матеріальну допомогу отримали 818 тис. осіб на суму 6, 6 млрд грн.

“Сьогодні Україна стала єдиною державою в світі, де державну допомогу можна отримати буквально за кілька кліків у смартфоні”, - наголосив Прем'єр-міністр.

Читайте також: Шмигаль: За два роки економія від онлайн-послуг становить 14,7 мільярда

Як повідомляв Укрінформ, на Diia Summit команда Мінцифри презентує понад 10 нових цифрових послуг. Серед них - зміна місця реєстрації на всю країну, послуги для пенсіонерів та водіїв, нові сповіщення в Дії, оновлений Дія.Підпис. Також буде презентовано спеціальний податковий режим для IT-індустрії Дія.City та інші цифрові проєкти й ініціативи. Участь у заході беруть Президент Володимир Зеленський, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, команда Дії та Мінцифри, міжнародні гості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-