Україна і Туреччина підписали угоду про зону вільної торгівлі

Україна і Туреччина підписали угоду про зону вільної торгівлі

Фото
Укрінформ
Україна і Туреччина підписали угоду про зону вільної торгівлі між країнами.

Як передає кореспондент Укрінформу, підписання відбулося в присутності Президента України Володимира Зеленського та Президента Турецької Республіки Реджепа Таїпа Ердогана.

Так, з українського боку угоду підписав Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, а з турецької - міністр торгівлі Туреччини Мехмет Муш.

В уряді раніше повідомляли, що ця угода сприятиме розвитку двостороннього торговельно-економічного співробітництва між країнами, дозволить вітчизняним виробникам отримати переваги від лібералізації ринку товарів та послуг Турецької Республіки, відкриє можливості для українського бізнесу як для розширення ринків збуту, так і для розвитку й модернізації власного виробництва.

Україна і Туреччина підписали угоду про зону вільної торгівлі / Фото: Урядовий портал

Читайте також: Ердоган: Ми слідкуємо за викликами, з якими стикається Україна, і готові зробити для миру все

Як повідомлялося, президент Турецької Республіки Реджеп Таїп Ердоган 3 лютого перебуває в Києві з офіційним візитом. Раніше Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що Україна та Туреччина 3 лютого підпишуть 12 міждержавних угод, які виведуть на новий рівень співпрацю двох країн як в питаннях економіки, так і сфері високих технологій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-