Ердоган: Ми слідкуємо за викликами, з якими стикається Україна, і готові зробити для миру все

Ердоган: Ми слідкуємо за викликами, з якими стикається Україна, і готові зробити для миру все

Укрінформ
Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган перед вильотом у Київ розповів журналістам про візит, наголосивши на підтримці територіальної цілісності України та готовності всіма силами сприяти встановленню миру в регіоні.

Офіційна церемонія зустрічі президентів України та Туреччини у Києві розпочнеться о 13:00 за київським часом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми слідкуємо за викликами, з якими стикається Україна. При кожній нагоді ми висловлюємо підтримку територіальної цілісності нашого сусіда – України... Уважно стежимо за напругою в регіоні. Ми готові зробити все можливе для встановлення миру в нашому регіоні. Думаю, що наші контакти в Києві зміцнять наші відносини з Україною», – сказав Ердоган перед відльотом.

Читайте також: Ердоган: Я не вважаю вторгнення Росії в Україну реалістичним підходом

Як повідомляв Укрінформ, під час візиту Ердогана в Київ заплановане проведення засідання Стратегічної ради високого рівня. Також планується підписання між Україною та Туреччиною 12 міждержавних угод, які виведуть на новий рівень співпрацю двох країн як у питаннях економіки, так і у сфері високих технологій. Серед них – угода про вільну торгівлю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-