Укргазвидобування у січні збільшило видобуток газу на 1,8%

Укргазвидобування у січні збільшило видобуток газу на 1,8%

Укрінформ
У січні 2022 року порівняно із січнем 2021-го АТ "Укргазвидобування" збільшило видобуток газу на 1,8% - до 1,19 млрд кубометрів. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Укргазвидобування.

"Видобуток природного газу АТ «Укргазвидобування» у січні 2022 року сягнув 1,19 млрд куб. м. Порівняно з аналогічним періодом минулого року зростання валового видобутку становить 1,8% або 21 млн куб. м газу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обсяг природного газу, переданого для потреб українських споживачів (товарного газу – без урахування витрат на власні виробничі потреби), становить 1,12 млрд кубометрів - що на 2% більше порівняно із січнем минулого року.

Читайте також: Укргазвидобування ввело в експлуатацію новий програмний комплекс для обліку газу

За січень Укргазвидобування пробурило та ввело в експлуатацію 4 нові свердловини, завершило 11 капітальних ремонтів свердловин, 58 колтюбінгових операцій, 14 операцій з гідророзриву пласта. Крім того, компанія ввела в експлуатацію газопровід "Комишня-Яблунівка" довжиною 26 км та 3 нові малогабаритні дотискні компресорні станції.

Як повідомлялося, "Укргазвидобування" торік видобуло 13,67 млрд кубометрів газу, що на 3,97% менше порівняно із 2020 роком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-