Рада розблокувала підписання закону про зміни до процедури публічних закупівель

Рада розблокувала підписання закону про зміни до процедури публічних закупівель

Укрінформ
Народні депутати відхилили проєкт постанови про скасування рішення Верховної Ради щодо ухвалення закону про особливості застосування переговорної процедури закупівлі.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відповідний документ отримав 62 голоси парламентаріїв за мінімально необхідних 226.

Тепер Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук може підписати закон та направити його на підпис Президенту України Володимиру Зеленському.

Так, закон вносить зміни до розділу Х «Прикінцеві та перехідні положення» закону України "Про публічні закупівлі", що передбачають застосування переговорної процедури під час закупівлі робіт, необхідних для забезпечення будівництва третьої черги Дністровської ГАЕС у складі 5, 6 та 7 гідроагрегатів.

Читайте також: Рада ухвалила закон про внесення змін до процедури публічних закупівель

Також це стосується реконструкції або послуг з ремонту КС «Диканька», «Долина-2», «Бердичів», «Красилів», «Комарно», «Ужгород», «Богородчани», «Олександрівка», «Машівка», «Більче-Волиця», ДКС «Богородчани» та інших, які передбачають заміну існуючих газотурбінних двигунів на більш сучасні.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада ухвалила 26 січня в другому читанні та в цілому закопроєкт №6273 про внесення змін до розділу Х "Прикінцеві та перехідні положення" закону України "Про публічні закупівлі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-