Опалювальний сезон пройдемо спокійно, газу достатньо – Зеленський

Опалювальний сезон пройдемо спокійно, газу достатньо – Зеленський

Укрінформ
Газу в українських підземних сховищах достатньо, запасів вугілля - вдосталь, на електростанціях і в портах ці запаси перевищили вже один мільйон тонн.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав у своєму відеозверненні до громадян України, зазначивши, що це питання розглядалося на сьогоднішньому засіданні РНБО, повідомляє Укрінформ.

«Було обговорено, і ми можемо констатувати, що спокійно пройдемо весь цей опалювальний сезон. Передумов, аби стверджувати це - достатньо. Газу у підземних сховищах України достатньо, запасів вугілля - достатньо, на електростанціях і в портах вони перевищили вже 1 мільйон тонн», - сказав Зеленський.

За словами Президента, щодня завдяки ритмічним поставкам, зокрема, залізницею та морем – вони зростають. Одним словом, запевнив Зеленський, приводів для оптимізму – достатньо, а причин для паніки немає.

Читайте також: На початок року в сховищах було 13,5 мільярда кубів газу - Укртрансгаз

Як повідомляв Укрінформ, cьогодні під головуванням Президента України відбулося засідання Ради національної безпеки та оборони. Серед питань, що розглядалися, - заходи із забезпечення національної безпеки від внутрішніх та зовнішніх загроз, поточний стан справ в економіці, енергетиці, протидія пандемії коронавірусної хвороби тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-