Давоський економічний форум у травні пройде офлайн

Давоський економічний форум у травні пройде офлайн

Укрінформ
Організатори Всесвітнього економічного форуму (WEF) у швейцарському Давосі заявили, що захід, на якому фізично будуть присутні учасники, відбудеться 22-26 травня цього року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у пресрелізі WEF.

«Після всіх онлайн-зустрічей, що відбулися за останні два роки, лідери з політики, бізнесу та громадянського суспільства мають знову зібратися особисто. Нам потрібно створити атмосферу довіри, яка справді потрібна для прискорення спільних дій і вирішення численних проблем, з якими ми стикаємося», - сказав професор Клаус Шваб, засновник і президент Всесвітнього економічного форуму.

Зазначається, що WEF продовжить тісну комунікацію з урядом Швейцарії щодо епідеміологічної ситуації в країні.

Сам форум відбудеться, якщо будуть створені всі необхідні умови для забезпечення здоров’я та безпеки її учасників та приймаючої громади.

Читайте також: Світова економіка потребує бустерної дози - Шольц

Як повідомляв Укрінформ, Всесвітній економічний форум (WEF) у швейцарському Давосі є щорічним місцем зустрічі світової політичної та бізнесової еліти. Через пандемію коронавірусу у 2021 році форум відбувся в онлайн-форматі.

Наприкінці грудня минулого року стало відомо, що WEF-2022, який мав відбутися 17-21 січня 2022 року у швейцарському Давосі в очному форматі, перенесли через ситуацію зі штамом коронавірусу Омікрон. Натомість він проходить цього тижня, 17-21 січня, у віртуальному форматі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-