Шмигаль пояснив, чим для України є Угода про асоціацію з Євросоюзом

Шмигаль пояснив, чим для України є Угода про асоціацію з Євросоюзом

Укрінформ
Для України Угода про асоціацію з Європейським Союзом є дорожньою картою реформ та основою інтеграції у внутрішній ринок Європейського Союзу.

На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на онлайн-заході "Реформи задля інвестицій в Україну", повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Україна залишається повністю відданою Угоді про асоціацію, яка залишається дорожньою картою реформ та основою інтеграції нашої країни у внутрішній ринок Європейського Союзу, включаючи свободу руху послуг, осіб, товарів, капіталу”, - сказав глава уряду.

За його словами, Україна активно взаємодіє з Євросоюзом у сферах "зеленої" трансформації, цифровізації, енергетики, транспорту.

"Розвиток економіки та залучення інвестицій — це один з головних напрямків роботи нашого уряду. Саме виконання Угоди про асоціацію сприяє залученню інвестицій в Україну. Зокрема, це один з найвагоміших факторів”, - підкреслив Прем'єр-міністр.

Читайте також: Шмигаль анонсував міжнародну конференцію щодо реформ в Україні в Швейцарії

Він нагадав, що ухвалена урядом Національна економічна стратегія до 2030 року передачає 20 векторів із конкретними ініціативами, які дадуть змогу забезпечити економічне зростання держави та підвищення добробуту українців. Влада працює відповідно до цього документа.

Як повідомляв Укрінформ, Національна економічна стратегія до 2030 року була схвалена у березні 2021-го.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-