Президент Швейцарії сподівається на відчутні результати для України на Конференції з реформ

Президент Швейцарії сподівається на відчутні результати для України на Конференції з реформ

Укрінформ
Президент Швейцарії Ігнаціо Кассіс сподівається досягнути відчутних практичних результатів для стабільності та добробуту України на п’ятій Конференції з питань реформ у Лугано.

Про це він заявив у відеозверненні на онлайн-обговоренні "Реформи задля інвестицій в Україну", повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Разом з нашими українськими партнерами, залученими у процес реформ, ми вирішили обмежити кількість пріоритетів і сподіваємося досягнути відчутних практичних результатів», - сказав він.

Кассіс зауважив, що разом із Президентом Володимиром Зеленським та Премʼєр-міністром Денисем Шмигалем домовилися зосередити увагу конференції на двох ключових напрямках: стабільність і добробут.

«Перший напрямок – стабільність – охоплює такі теми, як боротьба з корупцією, посилення місцевого самоврядування та просування реформ задля реінтеграції. Другий напрямок – добробут – включає економічні реформ», - пояснив швейцарський лідер.

«Радий, що ми як давні партнери України маємо можливість підтримати країну на її шляху реформ», - також відзначив Кассіс.

Читайте також: Шмигаль анонсував міжнародну конференцію щодо реформ в Україні в Швейцарії

Як повідомляв Укрінформ, п’ята Міжнародна конференція з питань реформ в Україні відбудеться 4-5 липня 2022 року в швейцарському місті Лугано за участю представників української влади всіх рівнів.

20 січня Зеленський висловив сподівання, що липнева Конференція стане переходом до нової філософії підтримки змін в Україні й покаже Україну нових можливостей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-