Республіка Корея продовжить співробітництво із Держкосмосом України

Республіка Корея продовжить співробітництво із Держкосмосом України

Фото
Укрінформ
Посольство Республіки Корея в Україні висловило зацікавленість в українсько-корейському співробітництві в галузі дослідження космосу та домовилась продовжувати співпрацю із Державним космічним агентством (ДКА).

Як передає Укрінформ, про це йшла мова під час зустрічі голови ДКА Володимира Тафтая з делегацією Посольства Республіки Корея на чолі з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Корея Кім Хьонг Те, повідомляє пресслужба Агентства.

Зазначається, що сторони обмінялись думками щодо стану, перспектив та пріоритетів двосторонньої співпраці в галузі дослідження космосу та констатували наявність значного потенціалу за низкою перспективних проєктів космічної спрямованості.

За результатами зустрічі очільники делегацій відзначили наявність усіх передумов для розвитку українсько-корейського співробітництва в галузі дослідження космосу, висловили зацікавленість у подальшому його розширенні та домовились продовжувати двосторонню взаємодію у цьому напрямі.

Читайте також: Голова Держкосмосу спрогнозував, коли може запрацювати українсько-канадський космодром

Як повідомляє Укрінформ, представники Державного космічного агентства та Китайської національна космічної адміністрації (КНКА) провели робочу зустріч, за результатами якої висловили зацікавленість у поглибленні співробітництва між країнами в галузі космосу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-