Бетонмаш відвантажив у Чехію другий за місяць мобільний бетонний завод

Бетонмаш відвантажив у Чехію другий за місяць мобільний бетонний завод

Фото
Укрінформ
Завод «Бетонмаш» відвантажив на експорт партнерам в Чехію другий за місяць мобільний бетонний завод, цього разу - «Граніт-25». 

Як передає Укрінформ, про це повідомили у пресслужбі підприємства.

«Чергове постачання партнерам до Чехії! Був відвантажений ще один мобільний висококоефективний бетонний завод «Граніт-25», - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що завод комплектується роторним бетонозмішувачем тарілчастого типу об'ємом готового замісу 500 л.

Бетонозмішувач оснащується завантажувальним скіповим підйомником, завдяки чому мобільна бетонозмішувальна установка має високу продуктивність. Також у своїй комплектації завод має тривідсічний бункер, дозатори, 2 силоси цементу по 75 тонн.

На підприємстві наголосили, що установку можна швидко змонтувати/демонтувати, що дозволяє переміщувати мобільний завод з одного будівельного об'єкта на інший.

Читайте також: Підприємство з України відвантажило у Чехію потужний бетонний завод

Як повідомлялось, завод «Бетонмаш» у першій декаді січня 2022 року відвантажив на експорт замовнику в Чехію свою розробку - високопродуктивний бетонний завод «Граніт-90П» продуктивністю 90 кубометрів в годину.

Машинобудівний завод «Бетонмаш» (м. Слов’янськ, Донецька область) має 78-річний досвід розробки, конструювання, проєктування і виробництва будівельної техніки та бетонозмішувального обладнання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-