UkraineInvest надає супровід у проєктах на $1,9 мільярда - Немчінов

UkraineInvest надає супровід у проєктах на $1,9 мільярда - Немчінов

Укрінформ
Станом на грудень 2021 року UkraineInvest надає супровід на проєкти на 1,9 млрд доларів.

Про це міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов сказав під час другого щорічного форуму UkraineInvest «MAKE in UA» (Виробляй в Україні), повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Станом на грудень 2021 року UkraineInvest як уповноважена державна установа надає супровід на проєкти на 1,9 млрд доларів. Серед зазначених інвестиційних проєктів - на 1,2 млрд доларів будуть реалізуватися у сфері переробної промисловості, проєкти приблизно на 400 млн доларів - у сфері логістики та на 400 млн доларів - у сфері видобування з метою подальшої переробки та збагачення корисних копалин», - сказав Немчінов, додавши, що є певні проєкти у сфері транспорту та туризму.

На його переконання, важливою подією для інвесторів стало ухвалення закону про державну підтримку інвестиційних проєктів, а також ухвалення урядом підзаконних актів, які дозволяють його імплементувати.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві розпочав роботу другий щорічний форум UkraineInvest "MAKE in UA", метою якого є презентація основних економічних досягнень держави і програми залучення інвестицій у виробничий сектор економіки України.

Програма форуму складається з інтерактивних дискусійних панелей за участі близько 30 спікерів, серед яких представники влади, міжнародних організацій, ділової та інвестиційної спільноти України і світу. Ключові теми заходу цього року – презентація програми залучення інвестицій у виробництво "MAKE in UA" та розвиток бізнес-дипломатії у світі.

Форум проводиться у комбінованому форматі – «офлайн» та «онлайн» (за попередньою реєстрацією) із дотриманням карантинних обмежень, встановлених з метою запобігання поширенню на території України COVID-19. Форум заплановано до проведення із залученням більш ніж 5 тис. слухачів «онлайн» з понад 50 країн.

Фото: UkraineInvest 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-