У Яготині побудують компресорну станцію для забезпечення Київщини газом

У Яготині побудують компресорну станцію для забезпечення Київщини газом

Укрінформ
Державне підприємство «НВКГ «Зоря»-«Машпроект», що входить до складу Укроборонпрому, активно займається будівництвом у Яготині нової компресорної станції, яка задовольнить потреби в газі всієї Київської області.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі ДК «Укроборонпром».

Зазначається, що реконструкція компресорної станції «Яготин» упродовж довгого періоду була заблокована, але за останні пів року «Зоря»-«Машпроект» разом з приватними компаніями здійснили більшу частину робіт - збудували три з чотирьох газоперекачувальних агрегатів.

«Ми бачимо, як активно «Зоря»-«Машпроект», яке виробляє газотурбінні двигуни не тільки для Військово-Морських Сил України, але й інших держав, розвиває газоперекачувальний напрямок діяльності. Зараз будівництво йде згідно з графіком», - розповів заступник генерального директора з виробництва ДК “Укроборонпром” Ігор Фоменко.

Читайте також: Оператор ГТС інвестує у реконструкцію компресорної станції «Яготин» понад два мільярди

Реконструкція компресорної станції «Яготин» здійснюється на замовлення акціонерного товариства «Укртрансгаз». Передбачається, що її потужність сягне 50 млн м3 на добу, а новий цех буде введений в експлуатацію вже за рік.

Як повідомляв Укрінформ, Оператор ГТС України продовжує програму оновлення одоризаційних установок на газорозподільних станціях, замінюючи їх на сучасні автоматизовані системи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-