НКРЕКП змінить тариф на розподіл газу для 40 операторів

НКРЕКП змінить тариф на розподіл газу для 40 операторів

Укрінформ
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), схвалила проєкт постанови про затвердження тарифів на розподіл природного газу у 2022 році для 40 операторів газорозподільних мереж.

Відповідне рішення прийняте на засіданні НКРЕКП 1 грудня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Рішення ми поки що не приймаємо. Ми схвалюємо для обговорення", - наголосив голова комісії Валерій Тарасюк.

Затверджені проєкти постанов стосуються тарифів на розподіл для АТ «Вінницягаз», АТ «Волиньгаз», ПрАТ «Гадячгаз», АТ «Дніпрогаз», АТ «Дніпропетровськгаз», АТ «Донецькоблгаз», АТ «Житомиргаз», АТ «Закарпатгаз», АТ «Запоріжгаз», АТ «Івано-Франківськгаз», АТ «Київгаз», АТ «Київоблгаз», ВАТ «Кіровоградгаз», ПрАТ «Коростишівгаз», ПрАТ «Кременчукгаз», АТ «Криворіжгаз», ПАТ «Лубнигаз».

Крім того, планується змінити тариф для АТ «Луганськгаз», АТ «Львівгаз», ПАТ «Маріупольгаз», ПрАТ «Мелітопольгаз», АТ «Миколаївгаз», АТ «Одесагаз» ,АТ «Полтавагаз», АТ «Рівнегаз», АТ «Сумигаз», ПрАТ «Тернопільгаз», ПрАТ «Тернопільміськгаз», АТ «Тисменицягаз», ПрАТ «Уманьгаз», АТ «Харківгаз», АТ «Харківміськгаз», АТ «Херсонгаз», АТ «Хмельницькгаз», АТ «Черкасигаз», АТ «Чернівцігаз», АТ «Чернігівгаз», ПрАТ «Шепетівкагаз», ПрАТ «НГХП «Сірка» та ДП «Кременецьке УПРГ».

При цьому на сайті регулятора не було оприлюднено тарифів, які пропонуються для вказаних операторів ГРМ.

Перед остаточним затвердженням рішення про зміну тарифів на розподіл природного газу повинні пройти громадське обговорення.

Як повідомлялося, 24 вересня Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), затвердила норматив розподілу коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання, як плата за послуги розподілу газу, для 43 операторів газорозподільних систем (ГРМ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-