Зеленський: Нам вдалося зберегти стабільність в енергетиці

Зеленський: Нам вдалося зберегти стабільність в енергетиці

Укрінформ
Попри несприятливі умови Україні вдалося зберегти стабільність в енергетиці та стримати зростання тарифів на житлово-комунальні послуги.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав під час щорічного послання про внутрішнє і зовнішнє становище України у Верховній Раді, повідомляє коресполндент Укрінформу.

"Нам вдалося зберегти стабільність в енергетиці, стримати зростання цін на житлово-комунальні послуги, а ціни на електроенергію для населення - навіть знизити", - сказав Зеленський.

Він також анонсував початок у 2022 році програми великої термомодернізації.

"Ми плануємо утеплити тисячі багатоповерхових будинків, шкіл, садочків, лікарень. Це дозволить нам застрахуватися від подальшого зростання цін на енерггоресурси", - прокоментував Президент.

Він наголосив, що термомодернізація дозволить Україні досягнути енергонезалежності.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський виступає у Верховній Раді зі щорічним посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України. У посланні викладається позиція глави держави з основних напрямів внутрішньої та зовнішньої політики, або інформація про важливі рішення, прийняті ним відповідно до конституційних повноважень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-