У торгово-економічної співпраці України й Австрії значний потенціал - Шмигаль

У торгово-економічної співпраці України й Австрії значний потенціал - Шмигаль

Укрінформ
Розвиток торгово-економічного співробітництва України та Австрії має великий потенціал.

Про це Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль написав у Телеграмі після онлайн-зустрічі з канцлером Австрії Александером Шалленбергом, повідомляє Укрінформ.

«Посилення двосторонньої співпраці обговорили під час онлайн-зустрічі з канцлером Австрії Александером Шалленбергом. Товарообіг між нашими країнами цього року вже сягнув майже 1,2 млрд доларів. Впевнений, що Україна й Австрія мають значний потенціал розвитку торгово-економічного співробітництва», - зазначив Шмигаль.

Він також повідомив про те, що подякував австрійській стороні за підтримку ініціативи започаткування щорічного спільного бізнес-форуму під патронатом очільників урядів.

Як повідомлялося, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль планував у понеділок під час робочого візиту до Відня провести зустріч з федеральним канцлером Австрії Шалленбергом. Але згодом у федеральній канцелярії Австрії поінформували про те, що візит глави українського уряду до цієї країни, який був запланований на 22 листопада, перенесено через напружену ситуацію з пандемією коронавірусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-