МВФ підтвердив: рішення щодо траншу для України ухвалить в понеділок

МВФ підтвердив: рішення щодо траншу для України ухвалить в понеділок

Укрінформ
Виконавча рада МВФ не змінила планів щодо перегляду програми Stand-by для України наступного тижня й проведе засідання 22 листопада, за результатами якого прийме рішення про виділення Києву нового траншу.

Такий коментар озвучив у четвер директор пресофісу МВФ Джеррі Райс у відповідь на запитання Укрінформу.

«Я можу підтвердити, що засідання Ради по Україні відбудеться наступного понеділка, 22 листопада», - підкреслив офіційний представник Фонду.

Коментуючи запитання, чи це можна вважати останнім етапом для виділення Україні запланованого траншу за оновленою програмою Stand-by, Райс зауважив, що все залежатиме від того, яких висновків дійде Виконавча рада.

«Наступні кроки щодо виплати будуть зроблені залежно від результатів обговорень нашої ради», - зазначив представник МВФ.

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня Виконавча рада МВФ позначила у своєму офіційному календарі плани щодо проведення першого огляду по оновленій програмі Stand-by для України 22 листопада. При цьому було вказано, що заходи й дати в календарі можуть змінюватися.

Міжнародний валютний фонд і уряд України ще в жовтні уклали попередню угоду на рівні персоналу щодо продовження програми кредитування й виділення Україні траншу в розмірі близько 700 мільйонів доларів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-