АРМА цьогоріч розшукало активи вартістю близько 11,8 мільярда гривень

АРМА цьогоріч розшукало активи вартістю близько 11,8 мільярда гривень

Укрінформ
Агентство з розшуку та менеджменту активів упродовж десяти місяців цього року розшукало активи вартістю близько 11,8 мільярда у гривневому еквіваленті.

Про це повідомляє пресслужба АРМА, передає Укрінформ.

“У результаті опрацювання 2605 звернень протягом десяти місяців цього року АРМА розшукало частки у статутних капіталах, цінні папери, грошові кошти та фінансові зобов’язання загальною вартістю близько 11,8 мільярда у гривневому еквіваленті”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, АРМА розшукало понад 5755 земельних ділянок, 4746 об’єктів житлової та нежитлової нерухомості, 831 одиницю автомобільного транспорту, 775 одиниць сільгосптехніки з комплектуючими, 561 одиниці сільгосппродукції; 530 одиниць іншого майна (товарів), 276 майнових прав інтелектуальної власності, 44 одиниці морського/річкового транспорту, 21 одиницю нематеріальних активів та 3 одиниці авіаційного/повітряного транспорту. Загалом відомство розшукало понад 13,5 тисячі одиниць майна.

Читайте також: Ексзаступник голови АРМА оскаржив в ОАСК своє звільнення

Інформацію про розшукані активи надана правоохоронним органам, які під час розслідування кримінальних проваджень можуть накласти на них арешт і передати в управління АРМА для збереження економічної вартості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-